SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Boruk İlkokulu

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılının başarı ve güzellikler getirmesi temennisiyle ilköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." Mustafa Kemal Atatürk

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili program hazırlanmış olup, günün anlam ve önemi üzerinde durulmuştur. Programda emeği geçen Tuğba GÖREN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemiz İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanı Hayrettin Yanık tarafından köyümüz sakinlerine deprem hakkında bilgilendirici toplantı yapılmıştır.

Mrt

Tüm sınıflarda depremle ilgili çocukları ve velileri bilinçlendirme amaçlı çalışmalar yapılmıştır. Her sınıf kendi deprem çantasını hazırlamıştır.

Deprem öncesi ne yapmalıyız?

Deprem anında ne yapmalıyız?

Deprem sonrası ne yapmalıyız?

Mrt

Okulumuz Okul Aile Birliği Toplantısı, müdürümüz başkanlığında yapılmıştır. 1. Dönemin değerlendirilmesi, 2.dönem yapılması planlanan çalışmalar ve deprem toplantı içeriğini oluşturmuştur.